Referendum resultaten Turkije bekend


MAK Consulting heeft een verkort rapport opgesteld voor de stemmen die uitgebracht zijn voor het referendum buiten Turkije. Volgens dit rapport zijn van de stemmen die buiten Turkije gegeven zijn: 62% JA en 38% NEE

Referendum resultaten Turkije bekend
Tarih: 10-04-2017 16:06
1496 Okunma

In de uitslagen van de uitslag van het referendum buiten Turkije zijn grote verschillen gemeten tussen het Ja en Nee uitslag.

De mogelijkheid om buiten Turkije te stemmen voor het referendum in Turkije, dat in Turkije op 16 april gehouden gaat worden, is nu geeindigd nadat de laatste stembureau's in Vancouver Canada en Los Angeles in de Verenigde Staten gesloten zijn.
volgens analyses uitgevoerd door MAK Consulting hebben 62 procent van de stemgerechtigen buiten Turkije op Ja gestemd en 38 procent op Nee.

UITSLAG BUITEN TURKIJE HEEFT VOOR 3 PROCENT EFFECT OP ALGEHELE STEMMING
De enquete analyse rapport is opgesteld door MAK Consulting. Volgens het rapport van MAK Consulting zullen de resultaten behaald buiten Turkije voor 3 procent bijdragen aan het uiteindelijke uitslag van het referendum in Turkije.

62% JA, 38% NEE
Volgens de enquete van de uitgebrachte stemmen is het resultaat: 62% JA, 38% NEE

Van de uitgebrachte stemmen is enkel in de Verenigde Staten de NEE stemmers in de meerderheid, op alle andere plekken heeft de JA kamp de meerderheid.


Kaynak: TurkInfo.nl

DİĞER HABERLER
Masa Üstü Sürüme Geç